Снимки: Пресцентър на ГЕРБПресцентърът на ГЕРБ днес съобщи, че председателят

...
Снимки: Пресцентър на ГЕРБПресцентърът на ГЕРБ днес съобщи, че председателят
Коментари Харесай

Пресцентърът на ГЕРБ с чудовищен гаф. Съобщи, че Цветанов се срещнал с покойник

Снимки: Пресцентър на ГЕРБ

Пресцентърът на ГЕРБ през днешния ден заяви, че " ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов организира работна среща с ръководителя на македонския парламент Арбен Джафери. "

Излиза, че Цветанов се е срещнал с мъртвец, тъй като именитият македонски политик Арбен Джафери умря през 2012 година, пише offnews.bg.



Арбен Джафери, огромен другар на България, е основател на Демократическата партия на албанците (ДПА), в миналото най-влиятелната партия в албанския политически блок в Македония. До гибелта си беше неин почетен ръководител.

От фотосите, публикувани от пресцентъра на ГЕРБ, въпреки всичко излиза наяве, че на десетата Интерпарламентарна конференция по въпросите на сигурността, която се организира във Вашингтон, Цветанов се е срещнал с Талат Джафери.

Талат Джафери е ръководител на македонския парламент от април тази година. Той е член на Демократичния съюз за интеграция, конкурентна на ДПА партия, основана от командирите на Освободителната национална войска от военния спор през 2001 година

В интервала 2013-2014 година Талат Джафери беше министър на защитата на Македония, а през 2001 година беше пълководец в редиците на албанската Освободителна национална войска.

Прессъобщението на ГЕРБ за срещата на Цветанов с Арбен Джафери (а не с Талат Джафери) е оповестено и в формалната страница на партията.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР