Снимки Петел“Искам само да ви кажа, че ми е много

...
Снимки Петел“Искам само да ви кажа, че ми е много
Коментари Харесай

Рекордните 119 блока участват в празничното шествие във Варна

Снимки „ Петел “

Искам единствено да ви кажа, че ми е доста мъчно с думи да ви опиша атмосферата тук, извънредно красива и тържествена. Това сподели от центъра на Варна репортерът на Нова Тв Невена Василева.



Какво се случи малко по-рано. Точно в 10 часа чухме химна на България, тук на площада пред Катедралния храм " Свето успение богородично " беше повдигнат българския народен трикольор. Точно тогава стартира едно прелестно фолклорно осъществяване на неповторимо красиви дечица. В този миг в небето над града полетяха гълъби и доста цветни балони с буквите от българската писменост, и в този миг чухме тържествения марш " Върви, народе възродени ", който е изпълнен от духовия оркестър към Военноморските сили.



Всичките представители на детски градини, учители и възпитаници от учебни заведения и студенти потеглиха дружно в празнично шествие. Тази година в празничното шествие в морската столица вземат участие постоянните 119 блока. Шествието ще продължи до 11 часа в Морската градина във Варна и там ще завърши, а там ще продължат и идващите празнични прояви, сподели още Василева.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР