снимки: ПетелДесет месеца след като участъка на ул. Г. Бенковски

...
снимки: ПетелДесет месеца след като участъка на ул. Г. Бенковски
Коментари Харесай

Ремонт на ремонта! Ето какво значи полагане на износващ слой асфалт според Община Варна

снимки: " Петел "

Десет месеца откакто сектора на ул. " Г. Бенковски " във Варна от " Нептун " до " Образцов дом " стартира да се работи, той е затварен още веднъж. Причината съгласно общината е   " полагане на износващ пласт асфалт ", само че всеки може да види, че ремонтирания сектор от 200 - 300 метра се ремонтира отначало.

" И да снимате, и да не снимате - няма оправия, българска работа ", това споделя жена на възраст на репортера ни, който снима ремонта. Хората, които живеят в близост, към този момент близо година са очевидци на реконструкцията, за която е имало мотив да се написа в медиите най-малко няколко пъти. В този сектор непрекъснато има нещо за дооправяне ипостоянно новите настилки на платното и на тротоарите се разкопават наново.



И в този момент е по този начин - наред " слагането на изностващ пласт " се оправят шахти и други детайли на подземната връзка, които трябваше да са направени както би трябвало още предходната година. 



Отделно от това би трябвало да се има поради, че ремонтът на ул. " Г. Бенковски ", който е с пари от Европейски Съюз, е разграничен на три стадия. Ако се съди по това какъв брой лиши оправянето на първия, това може би ще е първата варненска улица, чиято цялостна реорганизация се е проточила в границите на три години. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР