Снимки от „срещата“ между Меркел и Обама, която се проведе

...
Снимки от „срещата“ между Меркел и Обама, която се проведе
Коментари Харесай

Срещата на Меркел и Обама стана хит в социалните мрежи

Снимки от „ срещата “ сред Меркел и Обама, която се организира в петък в Берлин, провокира същински взрив в обществените медии.



Меркел посрещна някогашния американски президент, който е в Германия за серия от публични събития, в канцлерския си офис за среща на четири очи, която продължи час и половина, оповестиха ДПА и Българска телеграфна агенция. Преди това канцлерът посрещна персонално Обама на аления килим.
Барак Обама договаря с „ Нетфликс ” за лично тв шоу Компанията била подготвена да му заплати стабилен хонорар
За някогашния президент на Съединени американски щати това е второто посещаване в Германия откогато не е държавен глава.

Снимка: EPA

Срещата на околните съдружници беше закрита за публицистите, само че евентуално измежду главните обсъждани тематики са били трансатлантическите връзки, които са напрегнат откогато президентът Доналд Тръмп встъпи в служба преди повече от две години.

Снимка: EPA

Като канцлер Меркел е работила с трима американски президенти и се е радвала на изключително топли връзки с Обама. Двамата работиха в тясно съдействие по въпроси като търговията, спора в Украйна и дейностите против измененията в климата.

Последното пътешестване на Обама като президент зад граница беше през ноември 2016 година в Германия.
Барак Обама разкритикува републиканците, че поддържат безусловно Тръмп Най-голямата опасност за демокрацията е безразличието и цинизмът, сподели някогашният американски президент
При сегашната си аудиенция Обама към този момент приказва пред 14 000 души в Кьолн. Той изрази " убеденост и внимателен оптимизъм ", че скоро Съединени американски щати още веднъж ще бъдат международен водач в борбата с климатичните промени.

Днес някогашният американски президент участва на демонстрация с 300 младежи от цяла Европа в кметството в Берлин.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР