Снимки: Орлин Филиповски, БлицСемейно насилие, което е се е разигравало

...
Снимки: Орлин Филиповски, БлицСемейно насилие, което е се е разигравало
Коментари Харесай

Зловещи подробности за убийството на руския бизнесмен край Варна

Снимки: Орлин Филиповски, Блиц

Семейно принуждение, което е се е разигравало от години - евентуално това е повода за убийството на съветския предприемач, намушкан с нож от сина си. Това разкриха пред Блиц хора от варнеското село Осеново.

``
реклама

Именно там е живеел Антон А. Той почнал да си строи там огромна къща преди няколко години. Почти незабавно по-късно почнало да се приказва, че пребива редовно брачната половинка Светлана и сина си. Местни хора допускат, че това се е случило и във съдбовния 1-ви януари.

По към момента непотвърдена информация мъжът почнал да бие жена си, намесил се и 17-годишният наследник, който желал да отбрани майка си, само че предприемачът блъснал и него. 

" Вероятно в този миг момчето не е издържало, сграбчило е нож и е намушкало няколко пъти татко си ", допускат източниците на БЛИЦ.

Къщата, където се е разиграло всичко, се намира малко след края на селото и в близост няма доста други постройки. Местният контрольор бил извикан от брачната половинка на Антон. На място незабавно пристигнала полиция, пристигнал и кметът на Осеново Динко Бакалов.

" Видях момчето, стоеше встрани с майка си, държаха се за ръка ", разкрива той.

Хора, които са посетили мястото на престъплението разкриват, че вътре се е водила гневна битка.

" Цялата къща беше като след разгром, всичко беше обърнато наобратно, обърнати мебели ", описват те.

За фамилията на Антон в селото се знае малко. Не е ясно и с какво тъкмо се е занимавал предприемачът. След като се устроил във към момента недостроената напълно къща, той вдигнал и няколко по-малки постройки, където устроил нещо като оранжерия.



Докарал и едри кучета, които държал зад ограда в двора си. 



Антон, брачната половинка му Светлана и детето били съветски жители и нямали регистрация в селото. За случая е подаден сигнал и до посолството на Русия у нас. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР