Снимки: ОДМВР-ВарнаМащабна операция, съпроводена с множество арести, се реализира във

...
Снимки: ОДМВР-ВарнаМащабна операция, съпроводена с множество арести, се реализира във
Коментари Харесай

Разкриха склад за търговия с парфюми във Варна

Снимки: ОДМВР-Варна

Мащабна интервенция, съпроводена с голям брой арести, се осъществя във Варна и региона. От полицията предоставиха още детайлности и снимков материал:

Вчера, на територията на ОДМВР – Варна бе извършена профилирана полицейска акция по закононарушения срещу политическите права на жителите и противопоставяне на битовата престъпност. В резултат на интервенцията са арестувани 33 лица, разкрити са 16 закононарушения, издирени са 6 лица, 2 от които с Европейска заповед за арест от Германия. Задържан е мъж на 59 години, прочут на Министерство на вътрешните работи от с. Попович, в миг на предложение за обезпечаване на лица, които да упражнят правото си на глас, за разнообразни политически партии, против възнаграждение. Иззети са и описи с имена на хора.

Оперативните чиновници разкриха и склад за търговия с парфюми, носещи предпазени непознати търговски марки. Те са били готови за експорт в чужбина. Задържан за 24 часа е мъжът – провел превоза на подправената козметика – 42 – годишен, прочут на органите на реда. Иззети са над 13 000 парфюма.



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР