Снимки Нова ВарнаПреди минути в залата на Варненския окръжен съд

...
Снимки Нова ВарнаПреди минути в залата на Варненския окръжен съд
Коментари Харесай

Докараха заподозрения за убийството на варненския диджей Теди

Снимки Нова Варна

Преди минути в залата на Варненския областен съд стартира делото за мярката на хванатият преди три дни хипотетичен причинител на убийството на варненският диджей Тодор Тодоров.

50 годишният Константин Веселинов, обвинен за убийството на варненският диджей Теди застана през днешния ден пред състав на Варненският областен съд като главен обвинен за причинител на съдбовното закононарушение. Според юриста му обвиненият бил в стратегия за отбрана на очевидци и това бе главният претекст да му бъде поискана по-лека мярка, съобщи кореспондент на “Нова Варна ”. Новото събитие и обстоятелството, че неговият бранител имал потребност да се запознае с материалите по делото, отложиха съвещанието в което ще избрана мярката на обвинения за гибелта на диджей Теди за на следващия ден. Няколко мускулести цивилни гардове бяха видяни от медиите преди и по време на съвещанието към правосъдната зала.



“Нова Варна ” напомня, че следствието на кървавото у,бийство се точи към този момент четири години, а по неофициална информация заподозряният е арестуван едвам преди три дни.

На 27 февруари 2015 година диджеят бе открит мъртъв, наръган с нож, пред блока, в който живее във варненския квартал “Левски ”, на 27-и февруари 2015-а година.

Според осведомени две бяха главните версии за убийството – ревнивост или излязъл от надзор опит за обир от наркоман. Според близки до следствието обаче най-вероятната причина за бруталното ликвидиране на 46-годишния мъж бе любовен триъгълник.

Тошко Генерала, както е бил прочут измежду сътрудниците си, бил разведен от известно време със брачната половинка си от коятно има огромен наследник. След това той възобновил остаряла интимна връзка. Жената обаче била в близки връзки с различен мъж, прочут измежду варненския ъндърграунд. Според версията точно противникът за сърцето на съдбовната дама е провел съдбовното „ заплашване ”, в което самият той не е взел участие, написа 24 часа.

В първите дни на следствието преди 4 години криминалистите обясниха, че нападателят е чакал Тодор пред входа на блока, прочут като Китайската стена. В същото време той бил на посетители на съседи в същия блок. Малко след 22 часа си тръгнал и бил атакуван изненадващо. Няма данни мъжът да е бил обичай, килърът напряко го е наръгал с нож в гърдите няколко пъти, хукнал да бяга и изхвърлил ножа до резервоар, на метри от мястото на убийството. Единият от ударите попаднал в аортата. Раненият мъж съумял да мине няколко метра и се свлякъл на земята, където бил открит към този момент мъртъв от минаващ от там човек. Причината за гибелта е остра кръвозагуба.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР