Снимки: Най-суровото наказание за депутата от ПГ Възраждане Цончо Ганев

...
Снимки: Най-суровото наказание за депутата от ПГ Възраждане Цончо Ганев
Коментари Харесай

Цончо Ганчев от Възраждане обяви, че имало пожар в АЕЦ Козлодуй. БСП искат наказание за всяване на паника

Снимки:

Най-суровото наказване за депутата от ПГ " Възраждане " Цончо Ганев поради всяване на суматоха измежду обществото. Това поиска народният представител от ПГ " Българска социалистическа партия за България " Драгомир Стойнев от председателя на Народното събрание Никола Минчев.

Причината е, че в границите на днешния парламентарен надзор Ганев съобщи, че след края на плановия ремонт на един от блоковете на АЕЦ " Козлодуй " е зародил пожар, оповестява " Евроком ".

Виктория Василева от ПГ " ИТН " обърна внимание, че това, което е направил депутатът от групата на " Възраждане ", граничи с закононарушение, тъй като се всява суматоха.

" Не може с толкоз лека ръка да излизаш да приказваш за повреди в АЕЦ " Козлодуй " в случай, че вие даже не сте виждали какво съставлява основна циркулационна помпа в АЕЦ " Козлодуй ", добави тя.

Драгомир Стойнев осведоми, че незабавно се е свързал с управлението на АЕЦ " Козлодуй ", откъдето са му дали отговор, че е имало единствено задимяване по отношение на омасляване на топлоизолация. 

" Въобще не е имало спиране на работата. Въобще не е имало подобен огромен случай ", безапелационен беше депутатът, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР