Снимки на ястие от менюто в отделението, в което се

...
Снимки на ястие от менюто в отделението, в което се
Коментари Харесай

Ако COVID-19 не те умори в болницата, то храната ще го направи

Снимки на ядене от менюто в отделението, в което се лекува ковид, бяха публикувани в интернет пространството, видяха от " Евроком ". Какво ли закусват болните от COVID-19 в " Пирогов " и Първа градска болница?

" Това по-долу на фотографията е закуската на болен с COVID-19 във водеща болница (най-водеща). Няма да укорявам шефа на болничното заведение и зам.-директора по административната част, които подписват контракт с компанията снабдител на храна в болничното заведение. Те не дефинират менюто. Преди 3-4 месеца скандал с храната в същата болница провокира спиране на един контракт и сключване на различен. Не виждам разликата - тези предлагаха развалена храна, тези оферират никаква ", пишат очевидци.



Запознати разясняват, че дневно болничното меню коства 6 лева

" Два следващи дни е такава закуската, а вечерята варен картоф с малко млечен артикул. Ако се поставят по 6 лв. дневно това значи, че въпреки всичко пациентите сме ощетени. Един подобен колбас от към 300 грама коства в супермаркет 1,30 лева, един самун е 1,40, кг картофи е 0,60 лева,млечен артикул вид сирене за кг е не повече от 6 лева Нали се сещате, това, което получават пациентите, въобще не се и приближава до тази стойност ", разясняват други.


 Ако COVID-19 не те умори в болничното заведение, то храната ще го направи (СНИМКИ)

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР