Снимки на полицайката Любка Гечева, проверявана, че е подпомогнала убиеца

...
Снимки на полицайката Любка Гечева, проверявана, че е подпомогнала убиеца
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Ето я полицайката, помагала на Любенов преди катастрофата на Околовръстното

Снимки на полицайката Любка Гечева, проверявана, че е подкрепила килъра с „ Порше “-то от Околовръстното на София Димитър Любенов, са оповестени във фейсбук.

" Видях служителите на реда, за които говореше вътрешният министър. Бяха едно младо момиче и едно младо момче. Момчето не ми направи мощно усещане, колкото момичето. За мен държанието беше доста непочтено. Не може еднообразен чиновник да се държи по този метод при закононарушение. То не беше диалог - беше фамилиарничене, потупване, подсмиване ". Това описа тази заран пред БТВ Михаил Главчев, един от очевидците на злополуката на Околовръстното шосе в София, който оказва помощ на потърпевшите.

От профилите на Любка Гечева в обществените мрежи е видно, че води плевел нощен живот, а морският сезон за нея тази година е почнал от отмора на един от островите на Малдивите и екскурзия до Истанбул напролет и е минал през някои от най-популярните дестинации по българското Черноморие и в Турция.

Тя е била разследвана от Министерство на вътрешните работи за контакта си с Йонко Иванов поради текст на “24 часа”. Историята е следната. Полицайката била командирована в Слънчев бряг, когато мъжът е задържан там с пико, а след това наказан на година и четири месеца затвор. Иванов бе арестуван през август 2018 година в курорта. През вечер Йонко качвал фотоси във фейсбук с полицайката.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР