Снимки на Мадона гола, от нейната противоречива книга за секса,

...
Снимки на Мадона гола, от нейната противоречива книга за секса,
Коментари Харесай

Голи снимки на Кралицата на попа отиват на търг

Снимки на Мадона гола, от нейната спорна книга за секса, се оферират на търг за £240 000, видя Sofia24.bg .

Около 40 фотоси на американската поп кралица, тогава на 34 години, ще бъдат продадени за първи път. Всяка от тях ще бъде подписан от Мадона, която в този момент е на 64 години, и Стивън Мейзъл, който снима изданието през 1992 година

Ориентировъчните цени стартират от £40 000 на търга през октомври в Christie’s, Ню Йорк.

Заместник-председателят на Christie’s Дариус Хаймс сподели за книгата: " Тридесет години по-късно книгата " Сексът “ към момента е спорна, само че към момента се чете като доста позитивна за тялото и секса. Неочаквано и вълнуващо е уловена толкоз доста нажежена сила, идваща от Мадона при започване на 90-те години. “

Този търг се провежда, откакто от The ​​U.S. Sun разкриха, че изгряващата холивудска звезда Сидни Суини е отхвърлила основната роля в обречения биографичен филм на Мадона.

25-годишната актриса от Euphoria беше ухажвана от Кралицата на попа по време на кастинга за кино лентата предходната година.

В последна сметка Сидни загуби от звездата от Ozark Джулия Гарнър, 29, само че тя се смя последна, когато Universal Pictures прекратиха злощастния план през януари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР