Снимки на Хората сенки, за които се твърди, че са автентични

...
Снимки на Хората сенки, за които се
твърди, че са автентични
Коментари Харесай

Снимки на Хората сенки, за които се твърди, че са автентични



Снимки на Хората сенки, за които се твърди, че са достоверни … На фотоси, от време на време се виждат необикновени тъмни силуети, сходни на човешки фигури. Но, нормално те се приписват на „ игра “ на светлината, човешка интервенция с фотообработващи стратегии или други (Zona666.com). Въпреки това, има доста паранормални истории, отдадени на по този начин наречените Хора сенки. Те са необикновени създания, които наподобяват на ефирни сенки, привидения или призраци. Могат да се държат заплашително към човек или „ спокойно ” да го преследва. Много откриватели на паранормални явления считат, че Хората сенки най-вероятно са тип призраци, и че точно те се наблюдават на фотографии, под формата на черни силуети. По-долу Ви представяме едни от най-интересните фотоси с Хора сенки, чийто създатели ревниво претендират, че фотографиите им са достоверни. Едно от местата, където са снимани Хора сенки е санаториумът Waverly Hills Sanatorium в Луисвил (Louisville), Кентъки. Отворен е през 1910 година Първоначално е бил умислен като болница за пациенти с туберкулоза. Но, хората там евентуално не са били лекувани, а просто са имали опция да умрат в мир.


До 1961 година,, когато санаториумът е затворен, там умират няколко десетки хиляди хора. Скоро, постройката стартира да се ползва като Център, в който се лекуват пациенти с деменция и психични заболявания. Тези хора са били подлагани на лоботомия и „ лекувани “ с електрически ток. Върху тях са осъществявани ужасни процедури. Центърът е затворен едвам през 80-те години. Оттогава тази постройка е празна, само че всеки път, когато любопитни хора влизат в нея, виждат плашещи силуети, сенки, чуват нечии викове. Болница Waverly Hills се смята за една от най-обитаваните от духове здания в Съединените щати. Снимката по-долу, с ходещия мрачен контур, е направена в помещение на някогашната болница, през 2014 година. Авторът твърди, че е снимал празно помещение и в зоната на снимане не е имало никой.


Следващият кадър с мрачен контур, който стои тъкмо пред фотографа, също е изработен в постройката на Waverly Hills, в бивша стая за лекуване.


Хората сенки се появяват на фотоси и в други лечебни заведения. Например, в някогашната болница за туберкулоза в окръг Алън (Allen County), щата Охайо. Болницата Lima Tuberculosis Hospital е затворена през 1972 година и към момента е изоставена. В нея, неведнъж се виждат призраци, само че постоянно, фотосите се оказват доста размазани. Хуманоидният контур на фотографията по-долу се вижда относително по-добре.


Друго място, където са виждани Хората сенки е пътя Lawler Ford Road в щата Мисури. Сред локалните хора, този път се нарича „ Пътят на зомбитата ”, тъй като тук непрекъснато се случват необикновени явления и се следят странни хора. Четете още: Странен град – фантом се появи на китайско езеро (видео) През 2005 година, Том Халстед, изследовател на аномални феномени от групата Paranormal Taskforce, идва тук, с цел да изследва района. На една от фотосите, която прави на дървета край потока до пътя, изведнъж се поява цяла навалица от тъмни силуети. Освен това, на нито един силует не се виждат ръце, единствено глави и тъмни тела.


Обсебен от тази фотография, Халстед се връща на същото място през 2006 година Този път, на фотографията му се появява мрачен контур, застанал на остарял дървен мост над поток. Нещо повече, той наподобява като че ли Човекът сянка стои тъкмо пред фотографа и го гледа …


Следващата фотография, за която се твърди, че е достоверна, е направена на борда на английския океански лайнер „ RMS Queen Mary “. Той от дълго време има славата на аномално място. Самият лайнер не плава от 1967 година, само че е туристическа атракция в Лонг Бийч (Long Beach), Калифорния. Един от туристите направил тази фотография, в която се появява мрачен контур на мъж без крайници. Всичко наподобява като недостатък при снимането или някакъв оптичен резултат. Но, създателят на фотографията твърди, че по време на снимането в коридора е нямало хора.


Друга фотография на Хора сенки, която е сносно позната в паранормалните общества на Съединени американски щати, е направена в коридора на някогашния затвор Moundsville в Западна Вирджиния. Той е функционирал от 1855 година до 1995 година В него са затваряни най-бруталните убийци. В пандизът са се случвали доста неприятни неща, тъй че не е изненадващо, че тук постоянно се следят призраци, в това число под формата на тъмни сенки.


Снимката нагоре е направена от Поли Джир, който е бил там, като част от групата на „ Ловци на призраци “. На фотографията, в края на коридора се вижда мрачен човешки контур. Според Поли, никой от членовете на тяхната група не е стоял там по време на фотосите.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР