Снимки: МВРКриминално проявен младеж е блъснал с електрическа тротинетка трима

...
Снимки: МВРКриминално проявен младеж е блъснал с електрическа тротинетка трима
Коментари Харесай

МВР пусна кадри: 19-годишен с тротинетка гази 3-ма полицаи в София

Снимки: Министерство на вътрешните работи

Криминално проявен юноша е блъснал с електрическа тротинетка трима служители на реда, които създали опит да го задържат.

Спецоперацията за противопоставяне на разпространяването на наркотични субстанции е извършена на 10 октомври от чиновници на столичното Първо районно управление (на МВР). В непосредственост до учебно заведение, криминалистите пристъпили към задържане на двама мъже.

Единият от тях не се подчинил и пробвайки се да избяга с мощна електрическа тротинетка, блъснал трима от чиновниците. Последвало гонене, което завършило, когато беглецът се блъснал в паркиран лек автомобил, а при задържането оказал гневна опозиция. Установена е самоличността му - 19-годишен, престъпно проявен, съобщи Българска национална телевизия.

В хода на следствените дейности у купувача, който бил арестуван за период до 24 часа, са открити два пакета със зелена тревиста маса, а от жилището на продавача са конфискувани електронна везна, мобилен телефон и дребна парична сума.



Събраните по случая материали са докладвани в Софийската градска прокуратура и на 19-годишния е повдигнато обвиняване. Наложена му е мярка за неотклонение " парична гаранция " в размер на 3000 лв..

Пострадалите полицейски чиновници са минали през медицински прегледи. Един от тях е с фрактура на ръка, а различен - с леки пострадвания в региона на двете ръцете.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР