Снимки Личен архивНова надежда за 11-годишното момиче Гюнеш, което букавано

...
Снимки Личен архивНова надежда за 11-годишното момиче Гюнеш, което букавано
Коментари Харесай

11-годишната Гюнеш е в Турция, трябват още по 4540 евро на курс на лечение преди операцията й

Снимки Личен списък

Нова вяра за 11-годишното момиче Гюнеш, което букавано значи слънце, е че към този момент е в Турция, където би трябвало да се извърши интервенция на клепачите й. Там са направени генетичните проучвания.

" Надеждата ни е огромна, само че с цел да се извърши интервенцията на Гюнеш, ще са нужни няколко курса на лекуване, всеки от които коства 4540 евро. Сума непостижима за нас, семейство й. Затова се обръщаме към хората с огромни сърца: Молим ви, помогнете да сбъднем  мечтата на нашата рожба ", споделя майката на Гюнеш Хемати.

" Нека види света, какъв брой е цветен, дано стъпи самоуверено на земята и да тича на воля с децата. Да не бъде пандизчия на личното си тяло. Тя устоява на всички болки и отмалялост, с цел да може да  види всички в близост свободно. Всяко едно левче я доближава към заветната цел - ЗДРАВЕТО!
Ние, нейните родители, се прекланяме пред всеки Човек, протегнал ръка на нашата рожба.
Споделете групата, поста или апела за вик за помощ, с цел да доближи той до повече хора и Гюнеш по-скоро да види залеза и изгрева на слънцето! "

Дарителска сметка:
IBAN: BG58STSA93000026538440
BIC: STSABGSF
Гр. Варна
Гюнеш Хемати - GYUNESH HEMATI 

Ето и част от епикризите на момичето: 





Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР