Снимки Издирван от Интерпол се изправи пред българския съд.Окръжен съд

...
Снимки Издирван от Интерпол се изправи пред българския съд.Окръжен съд
Коментари Харесай

Полихрон от Поморие в съда: Аз съм посланик. Ще стане дипломатически скандал

Снимки

Издирван от Интерпол се изправи пред българския съд.

Окръжен съд – Бургас гледа мярката за неотклонение на Полихрон Л., търсен с Европейска заповед за арест от Австрия. Той е разгласен за интернационално търсене за осъществяване по отношение на него на наказателно гонене за издаване на изключително предпазени документи и професионална машинация в огромен размер.В заповедта е посочено още, че Полихрон Л. набавял и предоставял подправени, изключително предпазени персонални документи - дипломатически паспорти на непознати жители, както и испански персонални карти на част от тях, написа.

Полихрон обаче твърди, че е дипломат на карибската страна Сейнт Китс и Невис, само че не можел да го потвърди, тъй като ГДБОП при вчерашното претършуване иззели акредитивните писма, съобщи Флагман. Трябвало някой да се обади във външно министерство на Сейнт Кристофър и Невис и щял да разбере, че фактически е дипломат. Задължително обаче било да посочи, че ревизира не Полихрон Луков, а Леон Луке, тъй като имал два паспорта и с това име представлявал карибската страна, настоя той пред съда през днешния ден.



Пред потърпевшите П.Х. се представял с друга идентичност, въвеждайки ги в подвеждане, че е дипломат на Федерация Сейнт Китс и Невис. По този метод е заблудил потърпевшите, че може да присъди дипломатически статут, както и да им издаде задгранични паспорти и автомобилни регистрационни номера.



Измамените непознати жители са повече от 10. Общата стойност на настъпилата вреда възлиза на 334 000 евро. Полихрон е открит и арестуван от органите на реда на яхта в гр. Поморие. По време на задържането си в началото се е показал за непознат жител, твърдял е, че не знае български език и е изискал преводач от френски или испански.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР