Снимки инстаграм/hells.kitchen.bulgariaЛюбимо готварско шоу стартира от 19 февруари. Хелс китчън

...
Снимки инстаграм/hells.kitchen.bulgariaЛюбимо готварско шоу стартира от 19 февруари. Хелс китчън
Коментари Харесай

Известни лица влизат в Хелс китчън

Снимки инстаграм/hells.kitchen.bulgaria

Любимо готварско шоу започва от 19 февруари. Хелс китчън е известно измежду феновете предаване и макар, че рецензиите към началник Виктор Ангелов не са малко, към този момент няколко сезона е едно от най-предпочитаните.

От продукцията леко повдигнаха завесата с цел да засилят любознанието. Прага на Хелс китчън ще прекрачи занаятчия, който е готвил за принц Хари и Меган Маркъл.

Освен него в конкуренцията ще се впуснат още и настояща кметица, паметен звезден тим и готвачи, които имат голям капацитет да се трансфорат във вайръл сензации, както ги афишират самите продуценти.



Отново паралелно с участниците ще има и специфичен тим с известни персони, които ще бъдат същински кандидати на експертите. Звездите ще се състезават против алените и сините, с цел да излъчат своя победител.

Събрали сме на едно място доста кулинарни гении, само че и запаметяващи се персони. Няма да повярвате какви хора ще влязат. До мен в Кухнята на Ада още веднъж ще бъдат моите опитни помощници Дани Спартак, Никола Симеонов и Светла Илиева. В новия сезон ще продължим и с пътешествията на караваните из страната, с цел да предизвикаме участниците ни по всевъзможни способи. Това показа началник Ангелов преди старта на шоуто.

Феновете на предаването не са съгласни още веднъж да има звезди готвачи като в сезон 5.

Само „ звездния тим “ е непотребен. Беше си доста добре предаването и без да бутате едни и същи „ звезди “.

Да и аз съм за без този звезден тим предаването си беше ТОП

Любимото ми предаване в народен ефир,за последните няколко години
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР