снимки и кадри: Инстаграм/Иван и Андрей: Бесни са им: Иван

...
снимки и кадри: Инстаграм/Иван и Андрей: Бесни са им: Иван
Коментари Харесай

Бесни са им: Иван и Андрей отнесоха гнева на българските емигранти с голяма глупотевина

снимки и фрагменти: Инстаграм/Иван и Андрей: Бесни са им: Иван и Андрей отнесоха гнева на българските емигранти с огромна глупотевина

Дуетът телевизионни продуценти и водещи Иван и Андрей към този момент са заети с подготовката на новото издание на „ Фермата “, само че в общия им профил в Инстаграм главната тематика е друга. Това е различен огромен техен план – „ България те желае “.

С него те се пробват да върнат българи от чужбина в страната ни, като в това време играят ролята на медиатори в търсенето на нова работа в Родината.



Едно от оповестените видеа е от конгрес на самодейността в Лондон, в което Иван Христов се пробва убеди емигрантите, че не живеят своя живот.

Според него, те просто заплащат налог „ публично мнение “, като отпътуват за чужбина.



Защото това е методът да се покажеш като сполучлив в България.

Подобно изказване е разгневило много от сънародниците ни в чужбина.

Някои са оставили мнения, които много съществено охлаждат патриотичните мераци на Иван и Андрей:

„ Живея животът на своето дете, който като цяло е моят живот и към този момент това е по-добрата алтернатива. Change my mind “.

„ Аз съм уверена, че децата ви няма да останат да учат в Бг!

Извинявам се, но говорите цялостни нелепости!

Всеки си живее живота, както ние, по този начин и децата ни! Защо не оставите хората сами да си вземат решение какво да вършат! “

„ Живея в Англия и пребивавам личния си живот по този начин, както съм си го направила. Разбира се и децата и мъжа са част от моя живот. Обичам България, милувам и доста пъти съм плакала, само че не скърбя и за момент че пристигнах преди 11 години! Не имам вяра, че България е опция! Докато има тази корупция, ниски заплати и невисок стандарт, не мисля,  че ще е опция. Това обаче се отнася за мен! Благодаря, че ме накарахте да се замисля! Хубав въпрос беше.



„ България е чалга! България е Чеченеца, Тошо Куката, Емили Тротинетката, би трябвало да пребивавам в България, с цел да съм като всички останали, да им шляпам?
Не, благодаря, във Франция е по-евтино яденето, спането, гратис опазване на здравето, но в случай че работиш и си на контракт!
В България е скъпо всичко. Никои в чужбина не ти дава парите безплатно, а работиш и те правят оценка труда.

„ Абе не знам, но в Швейцария работа за 5400 на месец, не се отнемам от нищо, след 4 години взимам поданството, с тринайстата заплата ходя на отмора в Тайланд за 2 месеца.

Имам другари, само ми липсва майка ми, но не е болежка за умиране. А, и като се прибирам в Бг за 1 седмица в годината, щото тука имам 2 месеца заплатен отпуск, като кацна в София и кат видя от високо тая сива мъгла… неприятно ми става! “



Вероятно много съкрушени от тези мнения, Иван и Андрей са пуснали идната рекламна обява в Инстаграм за „ България те желае “ с изключена опция за коментиране.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР