Снимки и информация за опростената версия на Lada Granta попаднаха

...
Снимки и информация за опростената версия на Lada Granta попаднаха
Коментари Харесай

Снимки и детайли на ладата без ABS, климатик и въздушни възглавници

Снимки и информация за опростената версия на Lada Granta попаднаха в интернет. Любопитното е, че колата даже няма познатите на всички обикновени системи за сигурност и съоръжение.

На външен тип такава така наречен опростена Lada Granta не се разграничава по никакъв метод от досегашната, само че в салона виждаме остарелия волан от модела Kalina. Автомобилът е оборудван с 1.6-литров 8-клапанов мотор, отговарящ на еконормите Euro-2.

В колата освен няма ABS и въздушни възглавници, само че липсват и съществени екстри, като ел.пакет, аудио система и други Като цяло, съветските медии я дефинират, като " празна ". И за всичко това сумата е 10 500 $.
`Снимки

Има и алтернатива за 12 800 $, в която клиентът получава електрически предни прозорци и хидроусилител на кормилото, само че още веднъж без базови за актуален автомобил варианти, като климатик или аудио.

Както знаете, Руската федерация публично позволи стартирането на такива коли. Именно съставените елементи на системите за сигурност и катализаторите са най-дефицитната стока, поради налагането на глобите по отношение на Русия.

Руснаците декларират, че ще създават по 20 000 от тези коли на месец, а по-късно и модела Niva ще стартира да се създава във въпросните опростени версии. С Vesta още не е ясно какво ще се случи, тъй като в този модел има повече вносни елементи.

Въпреки оптималното опростяване на моделите, все още даже такава базова Lada не може да бъде пусната в произвеждане. Времето за прекъсване на завода в Толиати още веднъж беше удължено - все още до началото на юни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР