Снимки: и фейсбук, Костадин КостадиновОстър пост срещу случващото се на

...
Снимки: и фейсбук, Костадин КостадиновОстър пост срещу случващото се на
Коментари Харесай

Мирчев: Путинските проксита на Възраждане са решили да доокепазят 3 март. Като не им харесва в НАТО, да се местят в Русия

Снимки: и фейсбук, Костадин Костадинов

Остър пост против протичащото се на паметника Шипка през днешния ден написа депутатът от Демократична България Ивайло Мирчев.

Ето какво разгласява той преди минути във фейсбук профила си:

" Путинските проксита от партия Възраждане са решили да доокепазят 3 март на Шипка с възгласи " НАТО вън " и съветски флагове. Не разбирам - в случай че не им харесва това, че сме в НАТО са безусловно свободни да се реалокират в Русия.
В Русия през днешния ден е хубаво - опашки пред банкоматите, липса на медии, гражданско общество, няма към този момент копейки, рублата е 1 стотинка, неспособност да се посети непозната страна, блокирана от цивилизования свят... Русия в идващите 10-20 година ще се трансформира от приблизително изостанала страна в извънредно изостанала във всякакво отношение.
Затова - радикалните почитатели на Путин от Възраждане да потеглят към Москва. Днес в София каца аероплан на Аерофлот - да не губят време и да се качват на самолета.
А в България имаме доста работа - страната би трябвало да е единна, с цел да посрещнем дружно провокациите. На 200 км от нас има война, война, която съгласно Възраждане и един някогашен министър е " специфична интервенция " на Путин ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР