снимки Георги ПоповВарна, 21 век. Ул. Д-р Любен Попов обаче

...
снимки Георги ПоповВарна, 21 век. Ул. Д-р Любен Попов обаче
Коментари Харесай

Улица във Варна: Наполовина асфалтирана, наполовина - черен път

снимки Георги Попов

Варна, 21 век. Ул. " Д-р Любен Попов " обаче като че ли е забравена във времето. Наполовина е асфалтирана, а на половина - черен път. За това сигнализира в " Петел " Георги Попов, който живее на въпросната улица.

Ето какво написа индивидът:

" Улицата е основна в този квартал и минава около Парк-паметник, който е посещаван от доста хора. Улицата има асфалт до билото на паметника и от тази точка напред няма асфалт от години, в случай че в миналото е имало изобщо.



За сектора, за който ви пиша, няма пътна настилка, няма тротоари, няма осветяване. Нощно време не се върви, вали ли дъжд, не се върви, детски колички в никакъв случай не могат да преминат.

Обаждал съм се в общината и оттова все кават, че няма бюджет. Това е квартал, като всеки различен, с нулева инфраструктура и без една приключена улица. На тази улица свършиха градежите и не виждам да е належащо отчуждаване, тъй че общината няма повече оправдания. Нека да имаме една естествена улица в този квартал ", разяснява варненецът.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР