Снимки ФлагманВодач на БМВ с изтъркани до джанти гуми, от

...
Снимки ФлагманВодач на БМВ с изтъркани до джанти гуми, от
Коментари Харесай

Айтоско БМВ помете кола на Гранична, ранен е полицай, по чудо оцеляха десетки на автобусна спирка

Снимки Флагман

Водач на БМВ с изтъркани до джанти гуми, от Айтос, блъсна длъжностен автомобил на Гранична полиция, рани еднообразен и по знамение не отнесе още няколко души на автобусна спирка. Екшънът се разигра преди малко на бул. „ Стефан Стамболов ”, напълно наоколо до автобусната спирка пред Второ РУП-Бургас, на влизане от колелото в посока центъра, оповестява Флагман.

Не е ясно по какъв начин фучащият с несъобразена скорост айтоски джигит е изтървал кормилото и е връхлетял върху служебния Ситроен на служителите на реда – тъмносивият металик. Колата е била спряна, с цел да извърши промяна на служителите на реда. При слизането на единия от тях БМВ-то го помело и той има пострадвания по главата.



Свидетели споделиха пред кореспондент на Флагман.БГ, че потърпевшият е откаран в болница, само че не бил в тежко положение.

Започна инспекция на документите и за алкохол на отговорния за случая.Наоколо са се натрупали хора, които са чакали рейс на спирката. Истинското знамение е, че полицейският Ситроен е попречил БМВ-то да се качи на тротоара.


 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР