Снимки ФлагманЖелязна кула, висока около 20-ина метра, е издигната на

...
Снимки ФлагманЖелязна кула, висока около 20-ина метра, е издигната на
Коментари Харесай

Вдигнаха 20-метрова желязна кула на плажа на Ахмед Доган в Отманли

Снимки Флагман

Желязна кула, висока към 20-ина метра, е издигната на един от най-красивите български плажове – този в Отманли, който от тази година се стопанисва от „ Хермес Солар ” ЕООД, свързвана с почетния водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган, видя Флагман.бг.

Съоръжението е съединено напълно неотдавна. Захванато е за скалите и към този миг съвсем никой не знае какво ще е предназначението му – дали ще е ресторант, ВИП тераса за отмора на богоизбрани или малко резиденция – може да се гадае. Със сигурност площта на трите равнища не е по никакъв начин дребна, откри наш кореспондент.



Явно проектантът е търсил някакъв характерен резултат и е бетонирал скалите с лекомислен пласт, с цел да имитират сив камък. Дали е законно - не е напълно несъмнено. 

В региона на някогашния плаж, прочут на бургазлии като „ Виста маре ” има и други нови придобивки  – да вземем за пример паркинг с билет система, който е самостоятелен на някогашните зелени площи вдясно от пътя. 



Старите бараки на самия вход на плажа са отстранени и на тяхно място са построени едноетажни къщички, видя Флагман.бг. Строителните действия започнаха незабавно, откакто „ Хермес Солар ” ЕООД взе плажа на концесия за 15 години.



Припомняме, че компанията „ Хермес Солар ” ЕООД е притежател и на намиращия се в съседство дворец, прочут като „ Сарая на Доган ”. Макар и почетният водач публично да няма нищо общо с тази компания, то обществена загадка е, че той стои зад компанията посредством подставено лице.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР