Снимки: Флагман.бгНай-дългогодишният депутат от ГЕРБ Лъчезар Иванов използва времето в

...
Снимки: Флагман.бгНай-дългогодишният депутат от ГЕРБ Лъчезар Иванов използва времето в
Коментари Харесай

От пленарната зала: Депутатът Лъчезар Иванов контролира ВЕЦ през телефона си

Снимки: Флагман.бг

Най-дългогодишният народен представител от ГЕРБ Лъчезар Иванов употребява времето в пленарната зала за  любопитни неща. Той попадна в кадър на „ Флагман “, до момента в който си гледа телефона. Иванов съзерцаваше върху екрана интерфейс, който подава информация за създадена електрическа енергия.

Не успяхме да намерим точна информация, но според няколко източника евентуално става въпрос за дребна водноелектрическа централа, написа Блиц.


От екрана на телефона се вижда, че работят две турбини, които създават по малко над 600 kW сила, или общо 1200 kW.



Кадрите са отпреди няколко месеца - направени са, до момента в който шефът на Българска академия на науките Юлиан Ревалски представяше в Народното събрание годишен доклад за активността на Българска академия на науките.

Опитахме се да се сдобием с повече информация коя е въпросната Водноелектрическа централа от телефона на Лъчезар Иванов, само че ударихме на камък. Самият народен представител разяснява пред „ Флагман “, че централата не е негова, а е на негов другар, само че повече не пожела да каже. Поиска да не публикуваме фотосите, с цел да не се злепоставя индивидът.
Не е ясно какво неприятно има в това някой да има Водноелектрическа централа и да се похвали пред собствен приятел-депутат.

Лъчезар Иванов е депутат към този момент в пети парламент. Той бе народен представител още по времето на тройната коалиция от Национална движение „Симеон Втори". Още тогава Иванов разгласи, че минава в редиците на ГЕРБ.
След това неотменно попада на избираемите места в листите на партията, макар че се забърка в няколко абсурда. Това евентуално се дължи на персоналното му другарство с водача Бойко Борисов.

Единствената вреда, която Иванов претърпя, бе през 2010 година, когато напусна всички управителни постове в 41-ото Народно заседание и в ГЕРБ, откакто стана известно, че се е опитал да спре ефирен репортаж за собствен другар митничар.

Преди това Иванов бе основно настоящо лице в прословутата командировка до Съединени американски щати на към този момент някогашния здравен министър Божидар Нанев. Пътуването се оказа платено от две неправителствени организации, чийто началник бе и шеф на тъканната банка " Остеотех ", която работи с 13 държавни лечебни заведения. Лъчезар Иванов беше и в групичката на " Верту-депутатите ", които напуснаха съвещание на Народното събрание, с цел да получат " гратис " скъпи телефони.

Данъчна проверка откри и че Иванов е съветвал застрахователната компания “Евроинс “ и охранителната компания “Секюрити груп алфа “ ЕООД при известни нарушавания на данъчните закони. За интервала 1 септември 2009 - 31 август 2010 година Иванов е получил общо 131 000 лв. от двете компании. Депутатът със забавяне се е записал по Закона за Данък добавена стойност и не е издал фактура за получени средства, са открили данъчните, заяви тогава Медиапул.

Изданието се интересува какво тъкмо е съветвал двете компании Лъчезар Иванов, в случай че той е доктор-гинеколог. Той обаче по този начин и не дава съответен отговор.

Около ВЕЦ-овете в България също има доста въпросителни. У нас те са стотици, само че съгласно журналистически следствия огромен брой са издигнати в прорез със закона. Някои даже са рискови и унищожават околната среда.

 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР