снимки Евгений Тихолов, Виждам те КАТ - ВарнаПромяна на движението

...
снимки Евгений Тихолов, Виждам те КАТ - ВарнаПромяна на движението
Коментари Харесай

Внимание, шофьори! „Капан“ в синята зона на улица във Варна, много коли вече получиха глоби

снимки Евгений Тихолов, " Виждам те КАТ - Варна "

Промяна на придвижването на улица „ Одрин “ във Варна докара до доста наказания за извършители, които стопират там по табиет, тъй като считат, че тя е още част от синята зона в центъра. Знаците за зоната за платено паркиране обаче са закрити и вместо тях има различен – за в двете посоки придвижване.

Граждани, най-много такива, които са получили наказания, споделиха фотоси от мястото в известни групи във Facebook. Мнозина признават, че са се объркали, тъй като разчертаните паркоместа на улицата си стоят. „ Гледат се знаците, не какво е нарисувано на платното “, разясняват други водачи, които очевидно бързо са схванали смяната и не са влезнали в „ клопката “. Те допълват, че смяната към този момент е от много време и водачите би трябвало да са привикнали с нея. 



Не са малко тези, които подлагат на критика общината, че не е направила смяната на придвижването по-видима. Знаците за синята зона са си още на мястото, само че са покрити с черен найлон. „ Защо не са ги махнали, става въпрос да развият две гайки “, разясняват водачи. Междувременно, по дърветата се появиха бележки, които предизвестяват водачите да не стопират на това място, тъй като не е част от синята зона, а улица с в двете посоки придвижване.



 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР