Снимки ДТ Стоян БъчваровСлед вдигане на ограничителните противоепидемични мерки в

...
Снимки ДТ Стоян БъчваровСлед вдигане на ограничителните противоепидемични мерки в
Коментари Харесай

Ново финално решение: ДТ Стоян Бъчваров чества 100-годишния си юбилей на 12 и 13 април

Снимки държавна такса " Стоян Бъчваров "

След повдигане на ограничаващите противоепидемични ограничения в края на март 2021 Варненският трагичен спектакъл още веднъж отваря порти за своята аудитория. Най-сетне ще се състои и отлаганото два пъти честване на 100-годишния празник на театъра. 

На 12 и 13 април ще бъде изнесен отсроченият от 12 и 13 март юбилеен театър „ 100! “. Закупените билети за двете дати през март важат без легализация за същите дати през април. Поканените за юбилея посетители ще бъдат особено известени за смяната.



Авторът на юбилейния театър „ 100! “ Боян Иванов, един от най-оригиналните модерни български режисьори, употребява обичаната си театрална форма скеча, с цел да построи богата палитра от обстановки, персонажи и гледни точки, които поднесени с възприятие за комизъм и самоирония, търсят метафизичен систематизирания на релацията човек - спектакъл. Резултатът е един атрактивен юбилеен театър, в който варненските трагични актьори влагат цялата си сила и гений.
След представлението на „ 100! “ на 12 април екипът ще приема поздравления за юбилея. 



След представлението на „ 100! “ на 13 април ще бъдат връчени премиите „ Златна маска “ 2021 година на Драматичен спектакъл „ Стоян Бъчваров “ и хорът на Варненската опера ще сервира своя привет за театралите.

На 3 април ще се играе отсрочената от 27 март комедия „ Любовникът от ZanziБар “ от Ели Саги, реж. Атанас Атанасов. Закупените билети за 27 март остават годни без легализация за 3 април. 

На 15 април е планувана класическата комедия „ Двубой “ от Иван Вазов, реж. Стоян Радев Ге.К., отсрочена от 25 март. Билетите, закупени за 25 март, са годни без легализация за 15 април. 

На 21 април в ГХГ „ Борис Георгиев “ ще бъде показано отсроченото от 23 март зрелище на „ Поразените “ от Теодора Димова, реж. Стоян Радев Ге.К. Закупените билети за 23 март важат без легализация за 21 април. 

На 26 април ще се играе отсроченият от 30 март юбилеен театър „ 100! “, за който остават годни закупените за 30 март билети. 
На 27 април следва „ Любовникът от ZanziБар “. 

На 28 април приключва априлската стратегия с отсроченото от 13 март зрелище на „ Отело “ от Шекспир, реж. Пламен Марков. Закупените билети за 13 март важат без легализация за 28 април.

Екипът на Драматичен спектакъл " Стоян Бъчваров " благодари на феновете за отношението и търпението!

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР