Снимки Джон Малкович ще играе в театрална постановка в България.

...
Снимки Джон Малкович ще играе в театрална постановка в България.
Коментари Харесай

Опашки от желаещи да купят билети за спектакли с участието на Джон Малкович

Снимки

Джон Малкович ще играе в театрална режисура в България. Американският артист ще дойде в София, с цел да бъде на сцената на Народния спектакъл в постановката " В самотата на памуковите полета " на Бернар-Мари Колтес под режисурата на Тимофей Кулябин. Това сподели новият шеф на Народния спектакъл " Иван Вазов " Васил Василев, който даде първото си изявление за сезона за " Артефир " на

Първото, което е направил е да даде мотивация на актьорския състав на театъра, а също и да сътвори нова конструкция. Главен режисьор към този момент е Александър Морфов, който ще работи с Явор Гърдев и Диана Добрева. Към новия състав е притеглен и писателят Захари Карабашлиев. Интересни срещи се случват всеки четвъртък в театъра, на които се разисква драматургичната линия, споделя Василев.

Започва се подготовка на печатни издания на Народния спектакъл, изложения, както и се работи по норвежки план за дигитализиране и разпространение на архива му. Есенната стратегия на Народния спектакъл ще стъпи на традициите. Емблематични заглавия за него ще заживеят още веднъж. Представлението " Хъшове " откри сезона на 10 септември. На 16 септември на камерна сцена беше показан последният моноспектакъл, режисиран от Тодор Колев " Шърли Валантайн " с присъединяване на Албена Колева. Той може да се види и на 23 октомври.

До Нова година предстоят пет министър председатели, като се стартира с представлението " Късчета от жена " на Крис Шарков също на камерна сцена.





Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР