Снимки дадоха заплашителен поглед в изоставено убежище с думите редрум“

...
Снимки дадоха заплашителен поглед в изоставено убежище с думите редрум“
Коментари Харесай

В „обитаван от духове“ изоставен приют с „Луцифер“ и „редрум“, надраскани по стените

Снимки дадоха застрашителен взор в изоставено леговище с думите „ редрум “ и „ Луцифер “, надраскани по стените „ в кръв “.

Изоставената болница в миналото е била място за отдих за лекуване на „ пияни “ и алкохолици, откакто е издигната през 1800 година, преди да се трансформира в дом за хора, страдащи от психологични болести. Сега градски откривател стъпи в злокобното място, правейки смразяващо изобретение.

Изследователят Дейв, който се назовава Freaktography онлайн, показа фрагменти от вътрешността на Hamilton Asylum в Онтарио, Канада, който е считан за населяван от духове. От олющената си багра по стените до пентаграма на пода, заобиколена от изгорели свещи, постройката надалеч не е приветлива.

Споделяйки вътрешността на някогашната болница със своите 11 000 почитатели в YouTube, Дейв, от Онтарио го разказва като „ един от най-обитаваните от духове места в Канада “. В един изключително злокобен кадър думите „ Луцифер “, отнасящи се до дявола, и „ редрум “, отнасящи се до противоположната дума от Сиянието на Стивън...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР