снимки Да се вземем в ръце, да поемем отговорност и

...
снимки Да се вземем в ръце, да поемем отговорност и
Коментари Харесай

Борисов: Да се вземем в ръце! Нинова: Спрете да си ги мерите

снимки

Да се вземем в ръце, да поемем отговорност и да създадем кабинет. Към това прикани сътрудниците си в Народното събрание Бойко Борисов. 

Той благодари на служебните министри, който вземат участие в парламентарния блиц-контрол, който се организира всяка първа сряда на месеца.

" Днес можеше да има тук министри излъчени от този парламент. Ние би трябвало да носим отговорност за граници, за еврофондове, за всичко останало. Ние си тупаме парламентарно време, няма комисии и ще убием и днешния ден, а другояче с този самоувереност задаваме въпроси да ни дават отговор, а от преди месец е това ", упрекна той депутатите от всички групи.

" Да се вземем в ръце, да си носим отговорността и да си създадем държавното управление, които и да го създадат ", прикани Борисов, представен от през днешния ден.бг.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова обаче го упрекна, че сформирането на държавно управление зависи от ГЕРБ.

" Това, за което призовавате зависи само от вас и не се опитвайте да трансферирате отговорността на другите. Изяснете си за себе си, за партията, за парламентарната група какво оферирате, тъй като загубихте едни месец в шикалкаване. Губим времето на страната, като че най-вече вие би трябвало да носите отговорност, би трябвало да кажете какво тъкмо оферирате ", скочи тя.

Според нея би трябвало да се дефинират национални, надпартийни цели.

" И спирате да си мерите програмата, слагате си рационален период за какъв брой време тези неща мота да се свършат - за 6 месеца, за една година и по-късно каните партиите и виждате в какъв формат може да стане това. Иначе единствено играете игрички ", упрекна Нинова.

Николай Денков от Политическа партия уточни, че през вчерашния ден на Председателския съвет в Народно събрание е споделил, че от политическата групировка упорстват да се изберат комисии, с цел да стартира да работи Народното събрание.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР