снимки Да се противопоставим срещу кошмара, който се случва повече

...
снимки Да се противопоставим срещу кошмара, който се случва повече
Коментари Харесай

Поход срещу руския фашизъм в София с призив да изберем цивилизацията

снимки

Да се противопоставим против кошмара, който се случва повече от два месеца в Украйна. Към това приканват участниците в шествие, наречено „ Поход против съветския фашизъм ”, който се организира довечера в София.

Събитието бе проведено във Фейсбук. То потегли от площад „ Независимост ”. Исканията на хората са България да конкретизира каква помощ ще окаже на Украйна. Спрените доставки на съветски газ, споделят още протестиращите, за следващ път доказвали зависимостта на София от Москва. Всеки опит страната ни да показва самостоятелност предизвикала нова офанзива на експанзия от Путин, съобщи Нова тв.

„ Това е цивилизационен избор. Избрали сме страната на цивилизацията против войната на Путин ”, сподели един от участващите в похода.

„ Доведе ме възмущението от това, което прави Русия. Това е някакъв призрачен сън. Те приказват за фашизъм, а в действителност се трансфораха в нацистка страна ”, сподели друга протестираща.

Полицейското наличие в региона е засилено. По предварителна информация протестиращите ще минат през постройката на Министерство на вътрешните работи и Националното радио. За край върху постройката на съветското посолство ще бъде прожектиран украинският байрак.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР