Снимки читател ПетелИнтересна история от читател получи Петел тази сутрин

...
Снимки читател ПетелИнтересна история от читател получи Петел тази сутрин
Коментари Харесай

Читател пред Петел: Да пиеш едно безплатно кафе от Градски транспорт-Варна

Снимки четец " Петел "

Интересна история от четец получи " Петел " тази заран на публицистичната си поща. Оказва се, че в един от рейсовете на Градски тарнспорт - Варна автоматът не работи и левчето могат да си спестят единствено тези, които имат шанса някой да ги предизвести да не го пускат. Останалите са с " глътната монета " и толкоз. Сигнал бил подаден към техническата поддръжка, само че към хората към момента нямало записка, до момента в който една от пътничките не написала такава и не я закачила на автомата. Така някои съумели да си спестят единия лев и да си купят кафе с него:

" Тази заран аз и още няколко души бяхме " почерпени " в рейс №20 на Градски транспорт-Варна. Пътувахме даром, без да бъдем санкционирани, а с левчето, което спестихме, си пуснахме по едно кафенце от автомат. Със сигурност не сме първите, няма и да сме последните, които са облагодетелствали от неработещите машини за билети в рейсовете. За страдание обаче, има и пасажери, които " изгарят ".

Линията е №20. Часът - към 8.10 сутринта. На моята спирка няма автомат за билети. Качвам се в рейса и таман ще пущам монета, една дама ме предизвестява да не го върша. Машината гълтала парите и толкоз. Обаждат се и други хора. Разказват, че са подали сигнал, водачът знаел, качила се контрола, установила повредата, записала няколко имена на " ужилени " и отпътувала.

Добре де, запитах се аз. Защо най-малко една записка не написа тази контрола, че пасажерите да не пускат парите си! Ами в случай че няма кой да ги предизвести?! Взех един касов бон от машината, извадих химикал и готово! Тиксо не открих в чантата си, само че въпреки всичко, съумях да закача листчето!

Уважаеми ръководители на Градски превоз, уважаеми Портних, уважаеми светила от общинската администрация! Цялата Ви работа такава! Недомислена и вмирисана! Милиони се усвоиха за интегрирания градски превоз във Варна. Милиони се отпускат постоянно за подкрепяне на сдружението, което е непрекъснато във банкрут /защото мощно се краде/! Къде отиват тези пари? За какво? Чудя се и друго - непотърсените левчета /със сигурност има доста/, глътнати от машините за билети, по какъв начин се заприходяват, по какъв начин се регистрират....изобщо какво се случва с тях?! 
Поздрави от една варненка и благодаря за кафето! "





Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР