Снимки: Читател на Петел“Читател ни писа, за да информира, че

...
Снимки: Читател на Петел“Читател ни писа, за да информира, че
Коментари Харесай

Читател: Има и друг подарък за варненци освен елхата – част от бул. „Васил Левски“ е без улично осветление

Снимки: Читател на „ Петел “

Читател ни писа, с цел да осведоми, че част от бул. „ Васил Левски “ във Варна сега е без улично осветяване и ни изпрати настоящи фотоси. Той е уведомил кметство „ Приморски “ за казуса, само че му е било отговорено, че по отношение на уличното осветяване се работи в период от 10 дни след приемане на сигнала.



Ето какво написа читателят:

„ Както знаете, през днешния ден имаше тържествено разкриване на коледната елха във Варна. В същото време имаше и различен подарък за варненци - вечерно време нямаше улично осветяване по бул. „ Васил Левски “ от „ Явор “ до „ Дубровник “, от отсрещната страна на Базар „ Левски “.

Подадох сигнал на дежурен телефон на кметство " Приморски ". Отговориха ми, че за през днешния ден всички от компанията за осветяване си потеглиха и по улично осветяване се работи в период от 10 дни от сигнала.

Риторични въпроси:

Първо - за какво компанията, която дава отговор за улично осветяване, не работи или няма дежурен вечерно и нощно време, тъкмо когато работи въпросното улично осветяване?

Второ - 10 дни? Сериозно? За един от централните булеварди? Сега е мрачно от 17 ч, постоянно вали, хлъзгаво е. Във въпросната част нищо не се вижда и когато има осветяване, а без него по-добре да си стоим у дома, а общината да пести от ток. Сигналът е подаден и на имейла на Община Варна. “
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР