снимки БулфотоСтрах ме е да изразявам прогнози дали ще има

...
снимки БулфотоСтрах ме е да изразявам прогнози дали ще има
Коментари Харесай

Тома Биков сравни Бойко Рашков с Чаушеску

снимки Булфото

Страх ме е да показвам прогнози дали ще има постоянно държавно управление, тъй като властта е напълно в ръцете на господин Радев, това разяснява по bTV Тома Биков от ГЕРБ. Той обаче бешекатегоричен, че партията му ще бъде съпротива в идващия парламент. 

Ако предизборната акция беше естествена, щяхме да проучваме. Основният ни конкурент беше Бойко Рашков и целия уред на страната, който стоеше зад него, сподели Биков. " Рашков в последните дни стартира да наподобява на късния Чаушеску ", сподели представителят на ГЕРБ.  

На въпрос по какъв начин си изяснява, че рапърът Ицо Хазарта бие водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и на ГЕРБ Бойко Борисов в София, съгласно досегашните данни, Биков сподели: " Когато печелиш изборите, печелиш във всички региони. Този знак - ще забележим господин... може би би трябвало към този момент да споделяме Христо Петров в Народното събрание. Не виждам да е някакъв страховит знак ".

ГЕРБ се трансформира, и при нас смяната продължава, сподели той, иронизирайки името на новата политическа групировка " Продължаваме промяната ". 

Българска социалистическа партия се преформатира от господин Радев, сподели Биков. Очакваме от всички български жители, при победа на господин Радев има една фигура, която е образувала свръхвласт. Сега ще играем в ролята на младши сътрудник или колорит, добави представителят на ГЕРБ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР