Снимки: БулфотоГрийнпийс България предприе нова акция по време на дебата

...
Снимки: БулфотоГрийнпийс България предприе нова акция по време на дебата
Коментари Харесай

Грийнпийс България с нова акция пред очите на премиера

Снимки: Булфото

Грийнпийс България предприе нова акция по време на дебата за Зеления преход. В залата представители на неправителствената екологична организация подвигнаха плакати и насочиха ясни послания.

Министър-председателят Стефан Янев взе участие в конференцията " Зеленият преход - решения и провокации за България ".

Във форума вземат участие още вицепремиерът Атанас Пеканов, министрите Валери Белчев, Андрей Живков, Даниела Везиева и Христо Алексиев.

В рамките на събитието министър председателят Янев ще организира и среща със заместник-председателя на Европейската комисия, с сектор Европейски зелен пакт - Франс Тимерманс, който е на посещаване в България.

" В обществото ни има потребност от спор и когато приказваме за зелената договорка би трябвало да се фокусираме върху това, какво градим. Уважаеми, господин Тимерманс, министри и посетители, за мен е привилегия да съм тук и да вземам участие в този конгрес, да вземам участие за дебата на зеления преход. Това е значима тематика предвид на пандемията от ковид и компликациите на нашите стопански системи. Надявам се благодарение на разговор да се оправим с провокациите, които седят пред нас. Приветствам зелената концепция и да съхраним околната среда и нашата природа ", сподели Стефан Янев, представен от DarikNews.bg.

    
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР