Снимки БулфотоАз съм майка на три непълнолетни малки деца. Моето

...
Снимки БулфотоАз съм майка на три непълнолетни малки деца. Моето
Коментари Харесай

Евгения Банева прояви нежност към съпруга си в съда

Снимки Булфото

Аз съм майка на три малолетни дребни деца. Моето предпочитание е да бъда пусната под гаранция, с цел да извършвам моя главен дълг - да си виждам децата. Това сподели Евгения Банева преди съвещанието на Специализирания углавен съд, на което ще се гледат ограниченията за неотклонение на Николай и Евгения Баневи, съобщи БГНЕС. " Напълно ще спомагаме на прокуратурата. За нас е доста значимо това дело да излезе ние да бъдем невиновни, тъй като нямаме желание с моя брачен партньор да живеем като бегълци от нашата лична страна до края на нашия живот ", добави Банева.

Николай и Евгения Баневи бяха предадени от френските управляващи на проверяващия екип от Специализираната прокуратура. В четвъртък двамата бяха екстрадирани с разнообразни самолети и предадени на летище София. Наказателната отговорност на Николай Банев и Евгения Банева се ангажира за 7 закононарушения от общ темперамент, измежду които са управление на проведена незаконна група, длъжностно присвояване на пари и движимости, отбягване определяне и плащане на данъчни отговорности, пране на пари в изключително огромни размери. Семейство Баневи беше арестувано във френския град Ница в края на октомври след издадена от българските управляващи европейска заповед за арест. 

Двамата буха върнати с разнообразни полети. Банева не пропусна да прояви страст към брачна половинка си в правосъдната зала, като склони глава на рамото му, а той отвърна с усмивка.











Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР