Снимки: Булфото, ПП МИРЗаради системното уронване на престижа на Народното

...
Снимки: Булфото, ПП МИРЗаради системното уронване на престижа на Народното
Коментари Харесай

ПП МИР: Цвета Караянчева незабавно да подаде оставка

Снимки: Булфото, Политическа партия МИР

Заради систематичното уронване на престижа на Народното събрание и свалянето на равнището на институцията партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) поиска председателката на Народното събрание Цвета Караянчева неотложно да подаде оставка.

Повод за това стана вчерашното изявление на Цвета Караянчева в Лом, където пред локалната конструкция на ГЕРБ тя атакува и обиди протестиращите срещу държавното управление на Бойко Борисов.

„ Отиват, стачкуват против неприятния Бойко, качват се на метрото и се прибират у дома, върви пешком, бе! Ходи пешком! Затова няма да подадем оставка “, сподели вчера Цвета Караянчева и провокира гневна вълна от коментари в обществените мрежи.

„ За следващ път Цвета Караянчева сподели и потвърди, че няма нито равнището, нито възпитанието, нито качествата и морала да бъде ръководител на Народното заседание “, сподели водачът на партия МИР Симеон Славчев.



Той остро разкритикува Цвета Караянчева за метода, по който приказва и обижда огромна част от българското общество, което към този момент повече от 80 дни протестира против мутрите и мафията във властта и за морал, почтеност, етика и честност в политиката и ръководството на страната.

„ Не Бойко Борисов, не Цвета Караянчева, не ГЕРБ, а всички български граждани построяват автомагистралите, метрото и цялата нужна за ефикасното действие на страната инфраструктура. Всеки един от българските жители и българския бизнес заплаща налози, с които се прави публичната инфраструктура и нито Цвета Караянчева, нито Бойко Борисов, нито който и да било различен няма право да споделя, че той и с помощта на него се построява и прави тази инфраструктура. Още по-малко имат право да
споделят кой да я употребява и кой не “, безапелационен беше водачът на партия МИР Симеон Славчев.

„ След всички тези думи, свои дейности и бездействия Цвета Караянчева няма моралното право да бъде повече ръководител на Народното събрание и незабавно би трябвало да подаде оставка “, сподели още Симеон Славчев. Той напомни честната самокритика на един от вицепремиерите на България в годините на прехода, който сподели " Егати страната, щом аз съм ѝ вицепремиер! ". 

„ Това е слоганът, който най-добре подхожда за управническите фрагменти през последните години и е извънредно време да спрем разпада на държавността.

Именно за това Политическа партия МИР желае неотложно министър-председателят Бойко Борисов и ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева да подадат оставки “, сподели още ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев.

„ Вече повече от 80 дни виждаме каква е оценката на българското общество за държавното управление на Бойко Борисов, само че в последните дни видяхме какъв брой е
точна оценката на Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) за положението на бизнес-средата в България. До по кое време ще поносим всевъзможни дилетанти, събрани от прът и въже да се учат да ръководят страната за сметка на един цялостен народ, безумство, което следим и поносим повече от тридесет години в България и което на процедура загроби генерации българи
за напред “, приключи водачът на партия МИР Симеон Славчев. Той призова всички протестиращи да се обединят с изключение на към настояванията за оставката на Бойко Борисов и Иван Гешев, само че и за незабавната оставка на Цвета Караянчева.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР