Снимки: Булфото12 години сме член на ЕС и въобще не

...
Снимки: Булфото12 години сме член на ЕС и въобще не
Коментари Харесай

Eлена Йончева: Борисов вади голямата бухалка, както през 90-те е вадил малката

Снимки: Булфото

" 12 години сме член на Европейски Съюз и изобщо не се доближаваме до Европейски Съюз. Борисов ни вкара в кюшето на Европейски Съюз и е на път да изкара България от Европа. Заемаме всички последни места във всяка сфера. Имаме властническо ръководство и единствено участието в Европейски Съюз ни избавя от тирания ", съобщи лидерът на листата на Българска социалистическа партия за евровота Елена Йончева от трибуната на националния протест на Българска социалистическа партия, с който партията откри предизборната си акция, пише actualno.com.

" Корупцията е опасност за българската национална сигурност, тъй като източва 11 милиарда евро всяка година ", посочи тя и укори ръководещите, че смазват съпротивата - „ Борисов вади огромната бухалка, по този начин както в 90-те години е вадил дребната бухалка “, добави Йончева.

Посочените 11 милиарда са 22% от Брутният вътрешен продукт, посочи Йончева и разяснява, че това не е корупция, това е плячкосване на България - с тези 11 милиарда евро може да се възроди българската стопанска система, да имаме индустрия,  българите да не бъдат белите плебеи на Европ а и да не напуща страната всеки втори юноша, тъй като тук няма правдивост.

Ние даваме опция , безапелационна е Йончева. Като причини тя посочи борбата на левицата българите да не употребяват второ качество храна. Ние ще съживим българското село, зарече се още Йончева. „ Това държавно управление, Борисов унищожава дребните стопанства. Субсидиите се дават на едрите стопанства, а в България има регистрирани над 90 000 производители. Те по този начин постъпват с българското обучение, с българското опазване на здравето, със всеки един от нас “, съобщи тя.

„ Всеки тоталитарен режим си отива и аз съм уверена, че на 26 май ние ще спечелим с бюлетина номер 18 и ще покажем че можем да отвоюваме нашата независимост и нашето достолепие “, безапелационна е Йончева.



С привет за празника на труда, годишнината от Априлското въстание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова продължи тематиката за днешните плебеи на труда - хилядите работещи небогати. „ Събра ни бъдещето, общата воля да променим това, тъй като през днешния ден шивачки, механици, миньори, учени живеят зле, над 1.5 българи живеят под прага на беднотия, а 10% - тези от властта си направиха първокласни къщи с нашите пари - откраднати от нас “. Корнелия Нинова не пропусна да конкретизира: „ Цветанов го откарва първокласен асансьор непосредствено в лъскавия му хол “ и заключи -  апартаментен морал  - това е модел, основан от Борисов - модел, в който едноличният му режим унищожи българските институции, задкулисието унищожи истината.



Лидерът на Българска социалистическа партия напомни " Приказката за стълбата " на Смирненски и продължи, визирайки властимащите –  „ Те не по стълба се качиха. С асансьор излетяха....  „ Нинова дефинира възхода им като „ замяна на истината за живота ни, замяна на учебниците, на паметта ни, на българщината “. Вчера, напомни тя някой ни убеждаваше, че нямало турско иго и изрично съобщи: „ В България е имало турско иго и Руско-турска освободителна война. Не подменяйте историята! “ Нинова позволи, че ще има и опити за замяна и на изборните резултати.

По мотив мотото на митинга  „ Искаме европейски приходи “  Нинова уверено съобщи, че Европа може да ни усъвършенства приходите и изясни по какъв начин – „ в случай че нашите хора се преборят за минимална европейска заплата и минимална пенсия, в случай че се преборят за културния чек и работа на младежите... Ако създадем европейска прокуратура и подкрепим госпожа Кьовеши за основен прокурор на Европа “.



Тя разкритикува ГЕРБ, Патриотите и Движение за права и свободи, даже иронизира ГЕРБ. „ Те си избраха слогана „ Европа ни чува “ и тя ги чу и им отговори - няма да бъдем признати в Шенген, няма да бъде свален мониторинговият механизъм... “.

„ Можем да спрем подмяната и безперспективността. Можем да създадем смяната “, изрично съобщи Нинова и прикани за смяна и тук в България.

" Ние твърдим, че Автомагистрала " Хемус " би трябвало да е приоритет. Противници сме на пилеенето на отпуснатите средства, както и че това се прави прикрито...

„ Победата ни над ГЕРБ ще значи възобновяване на държавността, правораздаване еднообразно за всички, налично обучение и опазване на здравето, приходи, почтени за българите “, акцентира тя.

Единствената партия, която може да направи смяната е Българска социалистическа партия, уверена е Нинова. Тя настоя пред хилядите симпатизанти: „ Ако желаете тази смяна да стартира - подкрепете ни с бюлетина номер18. Не сме идеални, знаем го, само че ние три години се борим против статуквото, против задкулисието, против модела на прехода. Не съумяха да ни купят с постове и пари. Искаме да продължим и се нуждаем от вашата поддръжка. Да се съберем почтени българи. Нека дружно на 26 да си върнем достолепието на народ, който е бил люлка на цивилизацията, да си върнем свободата.. Гласувайте за правдивост в този момент! По-бе-да! “ и множеството продължи да скандира на срички " Победа " и " Българска социалистическа партия ".



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР