Снимки: БСППрезидентът на Република България Румен Радев поздрави по телефона

...
Снимки: БСППрезидентът на Република България Румен Радев поздрави по телефона
Коментари Харесай

Румен Радев поздрави Нинова, Йотова на крака при рожденичката

Снимки: Българска социалистическа партия

Президентът на Република България Румен Радев поздрави по телефона ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по случай 50-годишния й празник и изпрати приветствен адрес. В централата на партията го отнесе персонално началникът на кабинета му Иво Христов, написа Канал3.бг.

“Запазете своята борбеност и мощ на духа, с които спечелихте доверието на своите съпартийци. Пред Вас стои най-отговорната задача за всички модерни политици: да съхраним демокрацията и да изведем България на пътя на свободата, справедливостта и благоденствието ”, написа в приветствения адрес до Нинова. Лично да я поздрави в централата на Българска социалистическа партия пристигна и вицепрезидентът Илияна Йотова.

Опашки от искащи да честитят на юбилярката се извиха следобяд в алената централа. Освен апаратът на " Позитано " 20, пристигнаха и редови социалисти, които желаеха да поздравят Нинова. Сред тях имаше и пенсионери, които носеха по една алена роза.



Поздрави Нинова получи и от Омбудсмана Мая Манолова, посланици, организациите на Българска социалистическа партия от цялата страна, кметове, политически партии, представители на бизнеса и неправителствени организации.

Нинова бе отрупана от колажи от пресцентъра на Българска социалистическа партия и младежите социалисти, а публицистите от " Дума " й подариха първа страница с нейна фотография.





И в соццентралата продължи събирането на дарения за надарените математици. Рожденичката разгласи още преди дни, че тази година не желае дарове и букети, а вместо това приема финансова поддръжка за надарени български възпитаници. След като бъдат отворени пликовете, Нинова ще разгласи и крайната сума, събрана за националните тимове по математика.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР