снимки: БСП - ВарнаПакети с хранителни продукти от първа необходимост

...
снимки: БСП - ВарнаПакети с хранителни продукти от първа необходимост
Коментари Харесай

Варненските социалистки раздадоха пакети с храни на нуждаещи се в региона

снимки: Българска социалистическа партия - Варна

Пакети с хранителни артикули от първа нужда към този момент получават нуждаещи се от Варненска област. Инициативата е на  Обединението на дамите социалистки в БСП-Варна и на новия регионален ръководител Жанет Димчева.

„ Както обещахме, започнахме да оказваме незабавна помощ и подпомагане на всички наши приятели, потърпевши от КОВИД 19 в града и района. А тази седмица вършим следващата крачка в това наше начинание – да ги зарадваме с съществени артикули, от които се нуждае всяко домакинство. А и в навечерието на Коледа, желаеме да им вдъхнем вяра и кураж, и персонално да им пожелаем здраве и позитивизъм “, акцентира Димчева.

Благородната концепция е подкрепена персонално и от регионалния водач и ръководител на Горско стопанство на #БСП-Варна, Борислав Гуцанов. „ За мен е чест и наслаждение да се грижа за своите приятели и не спирам да го върша – всекидневно. Щастлив съм, че още веднъж имам опция да им потвърдя, че съм до тях и в тази извънредно тежка обстановка, както и да засиля вярата им в по-добрия утринен ден. “, показа той

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР