снимки: БСП-ВарнаНа първа пролет и под слънчевите лъчи, кандидатите за

...
снимки: БСП-ВарнаНа първа пролет и под слънчевите лъчи, кандидатите за
Коментари Харесай

Червени балони, музика и добро настроение от БСП Варна на Първа пролет

снимки: БСП-Варна

На първа пролет и под слънчевите лъчи, претендентите за народни представители от Коалиция „ Българска социалистическа партия за България 2021 “ във Варна, зарадваха жителите и гостите на града с положително въодушевление, музика и положителна акция. Цял ден лицата от листата разговаряха с хората, изслушваха ги и дружно с тях търсеха най-правилните решения за бъдещето на града и на страната.


 „ Проблемите се вземат решение в Народното събрание, само че се локализират на локално равнище. “, сподели лидерът на листата Борислав Гуцанов, който беседва с хората на входа на Морската градина. 
Неуморно на въпросите на хората отговаряха Павел Раличков, Нина Каракашева, Ирена Андреева, Павел Лозанов, Тодор Петров и младежите от варненската организация на партията.
„ Много е значимо всеки един от нас да гласоподава и не трябва да се опасяваме от пандемията. Ниската изборна интензивност дава късмет на купения избор и фалшификациите да дефинират живота ни през идващите години. Сигурен съм, че в деня на изборите ще бъдат взети всички ограничения, с цел да можем да дадем гласа си безвредно. Всеки глас е значим! “, сподели Павел Раличков – трети в листата.


Шатрата на Българска социалистическа партия е обсипана с балони, а всеки, който има предпочитание, може да получи и да се запознае освен с листата, само че и с програмата на партията. Разяснения и отговори на въпроси дават претендентите за народни представители, които са отсреща, с цел да разискват всевъзможни тематики, които вълнуват варненци, а и освен варненци. Всеки, който желае, ще получи шанса да беседва онлайн с бъдещите депутати и през идващите две седмици на доста места в града и региона.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР