снимки Агенция МитнициНад 24 000 стоки с обозначения на луксозни

...
снимки Агенция МитнициНад 24 000 стоки с обозначения на луксозни
Коментари Харесай

Митничари заловиха голяма пратка от съмнителни луксозни стоки

снимки Агенция Митници

Над 24 000 артикули с обозначения на първокласни и спортни марки задържаха митнически чиновници от Търговско дружество Митница София в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата. Стоките са открити при инспекция на влизащ в страната товарен автомобил, пътуващ с товар, предопределен за Словакия, оповестиха от организация " Митници ".



При първичния оглед дежурните митнически чиновници откриват, че в част от кашоните се транспортират артикули, обозначени с известни марки. Превозното средство е ориентирано за щателна митническа инспекция, която демонстрира, че сред други артикули за бита се транспортират и общо 24 397 продукти с надписи и лога на над 10 спортни и първокласни марки.



Най-голям брой – над 10 000 са откритите портмонета с фигуративни и словесни изображения на Louis Vuitton, както и близо 12 000 шапки с надписи Nike, Adidas, Yves Saint Laurent, Hermes и Prada. Открити са още чехли и спортни обувки, както и дребен брой сакове. Текстилните произведения, обувките и аксесоарите са арестувани заради зародилите основателни подозрения, че нарушават права върху интелектуална благосъстоятелност. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР