Снимката е от 2019 -та година, Г.Семерджиев е лежал зад

...
Снимката е от 2019 -та година, Г.Семерджиев е лежал зад
Коментари Харесай

Само в Struma.com! Ексклузивно фото от централния софийски затвор на шофьора убиец, помел две момичета на тротоара в София

Снимката е от 2019 -та година, Г.Семерджиев е лежал зад решетките година и половина за 10 кг изсъхнал канабис и наркооранжерия в дома му. Често е засичан в региона на Сандански, където имал положителни и известни другари от ъндърграунда.

С извънредна фотография от централния софийски затвор на Георги Семерджиев, водачът, помел и умъртвил 2 девойки на 22 и 26 години, в центъра на София, се снабди Struma. com. Оказа се, че Семерджиев е лежал в пандиза поради открит в дома му 10 кг изсъхнал канабис и оранжерия за развъждането му. Семерджиев е излежавалприсъда от една година и половина за това си действие.Снимката е от 2019-та година.

Стар познайник на ченгетата,тойе с голям брой престъпни прояви и 50 нарушавания на пътя. Запознати настояват, че постоянно е засичан в Сандански, където имал положителни другари от ъндърграунда.

Трагедията, станала късно във вторник вечерта на кръстовището до хотел „ Хемус”, раздруса страната. Виновникът Георги Семерджиев и неговата спътничка избягали от мястото.на жестокия случай. Джипът му минал на алено и сеударил втакси, след което и в асансьор на метростанция. При удара колата му се разцепва на две и опустошава дамите, които се движели по тротоара.

Свидетели описват, че е цяло знамение, че пътуващите в колата са оживели. Джипът на Семерджиев е с подправени номера, с нелегално употребени синя лампа и стоп-палка.,открити у него при задържането му.При инспекцията се оказало, че и шофьорската брошура на Семерджиев е подправена. След 12 часово търсене той бе арестуван в апартамент в квартал "Лозенец ", нямал е адресна регистрация на мястото, където е открит. Бил е несъответстващ, най-вероятно дрогиран.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР