Снимката е илюстративнаСкандал се е разиграл вчера на известен варненски

...
Снимката е илюстративнаСкандал се е разиграл вчера на известен варненски
Коментари Харесай

На варненски плаж: Спасител обижда жени, сектанти го защитават!

Снимката е илюстративна

Скандал се е разиграл през вчерашния ден на прочут варненски плаж до Първа буна. Плажът е с дребен песъчлив откъслек и се намира първоначално на буната тъкмо пред прочут ресторант за мидени ястия, научи " Петел " от очевидци на случката.

``
реклама

Скандалът бил предизвикан от безочливо държание на всекидневния избавител на локалния пост към една от посетителките на плажа. Едрият млад мъж всеки ден от близо седмица заговарял младата жена, която била там с компания. Наблюдавал я непрекъснато, забравяйки за отговорностите си на избавител и правел оферти да я черпи, минавал около нея, пипал я сякаш инцидентно, показвал я на приятелите си по околните пейки, следвал гръмък смях, а когато тя му обяснявала, че не желае подобен контакт, тъй като е омъжена и просто идва на плажа с приятелки, той почнал да се смее иронично и да става още по-настъпателен.

Дори я преследвал по няколко метра на потегляне от плажа, посрещал компанията на идващия ден и се смеел на забележките, че държанието му надвишава работните му отговорности.

Така за седмица спокойствието на плажа било нарушено и за останалите гости, защото мястото е малко и диалозите на висок глас не разрешават хората да се провиснал и да почиват под слънчевите лъчи, описват пострадали. 

Ден след ден, през вчерашния ден разногласието ескалирал до вулгарни обиди от страна на " отхвърления " мъж към дамата. 

В същото време на плажа идвали представители на известна сектантска група, обитаваща Морката градина, които непрекъснато водели сякаш " духовни " диалози. Жената поискала подпомагане от двама мъже от групата, само че те не поискали да се намесят в разногласието. Единият даже почнал да проповядва примирение към момичето, вместо да я отбрани. Тогава момиченце на 11 години от плажа се затекло към спасителя и почнало да му се кара, че тормози хората. Той се развикал и на детето и почнал да наскърбява и него. 

За случая е известено управлението на БЧК - Варна, откъдето сертифицират спасителите, Община Варна, където е препратен сигналът по съвет на БЧК, и при положение, че не бъдат взети ограничения за държанието на въпросния чиновник, казусът ще бъде отвеян към полицията от фамилията на унизената жена, осведомиха от там за " Петел ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  1... (преди 1 минута) Рейтинг: 5922 | Одобрение: 2447 и тази персона продължава да упорства да върви на нашето черноморие?  1  0 n eXu s (преди 1 минута) Рейтинг: 163178 | Одобрение: 20653 Защо назначавате селяни? Я бързичко - гегата и на село назад!Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music | Onima Production | BigDealRecords (AL) //// Родствени страни към Балканите: BG, ROUM, MK, HR, HU, AL, KOS. По света наши родственици: TAT, DAG, IR, AFG. HTTP://protobulgarians.comShqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJMНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР