> Снимката е илюстративнасъобщи, че е държана в плен от

...
> Снимката е илюстративнасъобщи, че е държана в плен от
Коментари Харесай

Развръзката: Освободиха заложницата в Бургас! Пандизчията е остригал косата й, заплашил да убие майка й

> Снимката е илюстративнасъобщи, че е държана в плен от някогашния си приятел- пандизчия, вече е освободена. Току-що жертвата е била разпитана от полицията в жилището си в блок 411. Бургазлийката към момента е в потрес, наплашена е и на този стадий е отказала да пусне тъжба против нападателя си.
Наши източници разкриха, че с изключение на, че я е смазал от пердах, пандизчията е остригал косата й. За да я държи в ръцете си и да е сигурен, че някогашната му възлюбена няма да се оплаче в полицията, я заплашил, че ще убие майка й.
Въпреки това пребитата жена е безапелационна, че ще предприеме всички нужни ограничения, с цел да се отърве от ужаса на претърпяното. На първо време ще си изкара здравно и ограничаваща заповед. Служителите на реда са дали уверението си, че ще следят региона и в случай че биячът се върне, ще бъде задържан на секундата.
Както съобщихме, сега мъжът излежава присъда, пуснат е в 5-дневен отпуск. "Що за безумство е сходни човеци, които би трябвало да са зад решетките, да бъдат освобождавани в отпуск, да правят нови безчинства ", разясниха през днешния ден съседи на пребитата жена.
Burgas24.bg съзнателно не оповестява името на потърпевшата и на този стадий не разгласява фотосите, с които разполага, с оглед нейната сигурност! Продължаваме да следим случая!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР