> Снимката е илюстративнаПред пристигналите на мястото един от охранителите

...
> Снимката е илюстративнаПред пристигналите на мястото един от охранителите
Коментари Харесай

Журналисти биха полицаи и охранител, има арестувани!

 > Снимката е илюстративна
Пред пристигналите на мястото един от охранителите декларира, че две лица са го били. Полицаите се качват на 11 ет. и пред редакцията на организация " Лупа " ЕООД три незнайни лица им нанасят удари. Двама служители на реда са ранени. По случая са арестувани трима души - Виктор Леви, Заприн Караминов и Надя Панкова. Образувано е досъдебно произвеждане по член 325, ал 2.

Юристи на " Медийна група България " обявиха, че ревизират детайлно случая и ще посъветват издателя на вестника при потвърдена виновност на публицист от редакцията, да предприеме най-тежките ограничения по кодекса на труда.

Главният редактор Николай Пенчев изрично декларира, че не дават отговор на истината изявленията в уеб сайтове, в които се твърди, че случаят е политически и е ориентиран против публицисти от опозиционни медии.

" Първоначалната информация, която имам и която ревизираме сега, е, че става дума за битов случай, който няма нищо общо с вестник. Каквито и да са аргументите, реакцията на колежката е неприемлива освен за публицист, само че и за всеки човек. " - безапелационен е Пенчев.

От Министерство на вътрешните работи изнесоха и спомагателна информация по случая:

Снощи, към 21.20 часа, в полицията постъпил сигнал за зародил скандал сред двама мъже, жена и охранител в постройка на ул. " Г.С. Раковски “. Мъжът, охраняващ постройката, обяснил пред пристигналите на място униформени, че двама от посетителите са му нанесли побой.

Отзовалите се да окажат подпомагане служители на реда също потърпевши от агресивното държание на двамата, нанесени им били удари по главата и гърдите. Пострадалите са прегледани в болнично заведение.

Двамата 46-годиншни мъже и 36-годишната жена, които били във очевидно нетрезво положение, са арестувани в полицията. В следствие, при изясняване на случая, един от мъжете е освободен. Предстои отчет на материалите, събрани по формираното досъдебно произвеждане, в прокуратурата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР