> Снимката е архивнаАфектирана, жената решила да разкаже за случая

...
> Снимката е архивнаАфектирана, жената решила да разкаже за случая
Коментари Харесай

Жена твърди: Мутрите на Слави ме пометоха с кола, скочиха да ме бият!

 > Снимката е архивна
Афектирана, дамата решила да опише за случая във Facebook, пишейки до страницата на " Вечерното шоу на Слави Трифонов ". Ето описа на Хубавена Ненкова: 

" Здравейте, до момента харесвах Слави, само че от през днешния ден той за мен и фамилията ми е мъртъв. Да вземе да си образова охраната на културно каране... мутренските години минаха. Удари ме тяхна кола и избяга, а задната кола реши, че ще ме сплаши... като слязат мутрите да ме бият (от паркинга в кв. Изток, от който излязоха, първите 2 коли не бяха с преимущество.) ".

Потърпевшата добави:  " То не е злополука, а мръсна газ ми отнесе страничното огледало и неговите телохранители потеглиха да се ежат. Трябваше да извикам полиция, само че се ядосах и потеглих ". Според дамата бабаитите на Трифонов и самият той не са й оказали никаква помощ. Не им е дала късмет да я нагрубят, тъй като незабавно запалила и тръгнала. Щетите по колата си обаче ще би трябвало да поеме сама. 

Припомняме, че Слави се движи из София с брониран джип " Рейндж Роувър ", най-малко още едно такова возило за конвой и няколко въоръжени телохранители в двете коли. Под тежка защита е и постройката на малкия екран му, написа " Ретро ". Така ли си показва водещият морала в политиката, откакто сътвори и партия - с проява на експанзия, възмущават се хората в обществените мрежи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР