Снимка znamenabg.comНад 40 души са били убити в Сирия при

...
Снимка znamenabg.comНад 40 души са били убити в Сирия при
Коментари Харесай

Над 40 са убити в Сирия при сражения между правителствени сили и джихадисти

Снимка znamenabg.com

Над 40 души са били убити в Сирия при сражения през последните две денонощия сред държавните сили и групировката " Ислямска страна " (ИД), съобщи Франс прес, като се базира на неправителствена мониторингова организация, оповестява Българска телеграфна агенция.

``
реклама

Сирийският център за наблюдаване на правата на индивида (СЦНПЧ) заяви, че боевете се водят в необитаем регион в централната част на страната.

Сраженията избухнали след джихадистка офанзива против позиции на държавните сили през нощта на четвъртък против петък покрай селището Суха, провинция Хомс. Досега при тях са били убити общо 44 души - 18 бойци от държавните сили и 26 от ИД.

Днес в боевете и при въздушни удари, нанесени от съветски военни самолети, са починали 17 джихадисти. Сирийските държавни сили са изгубили шестима души.

Откакто загуби териториалните си владения в Сирия през март предходната година, ИД постоянно прави смъртоносни набези, най-много в обширния необитаем регион, който се простира от централната провинция Хомс до източната Дейр аз Зор.

В средата на май СЦНПЧ упрекна екстремистката формация, че е екзекутирала 11 души, най-много бойци от държавните сили, на необитаем път в Източна Сирия, напомня Франс прес.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР