Снимка: Йовка Димитрова/Fb Инцидентът станал преди три дни, в ранните

...
Снимка: Йовка Димитрова/Fb Инцидентът станал преди три дни, в ранните
Коментари Харесай

10 кучета нападнаха жена в центъра на Плевен, момче и момиче я спасиха

Снимка: Йовка Димитрова/Fb

Инцидентът станал преди три дни, в ранните утринни часове. Жената била атакувана от безпризорните животно, до момента в който вървяла към автогарата. 

" Захапало я е едно куче, само че след него са се спуснали още десетина. Имало е някакво момиче и момче, които са я избавили ", сподели пред Нова телевизия синът на потърпевшата - Венцислав Димитров. И прибавя, че майка му доста обича кучета и от 30 години насам има такива домашни любимци.

Според него в града не се прави нищо, с цел да няма бездомни кучета. 

В мненията на случая плевенчани се оплакват от глутницата в центъра на града. " Често ми се постанова вечер да минавам по центъра. Видя ли глутницата, и запитвам на глас: Вие сте доста положителни, нали, не сте гладни, и сте в положително въодушевление. Моля ви, не ме нападайте, и аз съм добра. Това не е подигравка, доста съм сериозна. Но въпреки всичко би трябвало да се прибера при фамилията си ", написа Иванка Василева.

" Преди дни нападнаха едно детенце. Слава Богу, нищо не му се случи. Звъннах на 112 и след час ми върнаха позвъняване от полицията. Казаха, че би трябвало да се подаде сигнал до общината и че нищо не могат да създадат ", добавя Покани Николаева.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР