Снимка УикипедияВърховният лидер на Иран аятолах Али Хаменеи увери, че

...
Снимка УикипедияВърховният лидер на Иран аятолах Али Хаменеи увери, че
Коментари Харесай

Хаменеи: Няма да има война със САЩ

Снимка Уикипедия

Върховният водач на Иран аятолах Али Хаменеи увери, че няма да има война със Съединени американски щати, макар че двете страни усилиха напрежението през последните седмици с дейностите си към ракетната и нуклеарната стратегия на Ислямската република, осведоми " Ройтерс ", представена от news.bg.

``
реклама

В коментар пред високопоставени представители на властта, излъчен по държавната телевизия, Хаменеи също повтори, че Иран няма да договаря със Съединени американски щати за нуклеарното съглашение.

" Няма да има война. Иранската страна избра пътя на съпротивата ", означи той.

По-рано непосредствен консултант на иранския президент Хасан Рохани предизвести президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, че " наподобява, че ще получите война " с Иран.

Хесамедин Ашна написа в " Туитър ": " Вие искахте по-добро съглашение с Иран. Изглежда, че вместо това ще получите война ".

" Това се случва, когато слушате мустака. Успех през 2020 ", продължи Ашна, като явно има поради Джон Болтън, консултант на Тръмп по националната сигурност.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР