Снимка УикипедияТомас Маркъл, полубратът на Меган Маркъл, сподели, че не

...
Снимка УикипедияТомас Маркъл, полубратът на Меган Маркъл, сподели, че не
Коментари Харесай

Кралското семейство постъпи ужасно с брата на Маркъл

Снимка Уикипедия

Томас Маркъл, полубратът на Меган Маркъл, показа, че не е поканен на сватбата ѝ с принц Хари, съобщи Франс прес, представен от Блиц.

Томас съжалявал, че тя е не запомнила фамилните си корени. Той увери, че не се е срещал с 36-годишната американска актриса, която се готви да стане член на английското кралско семейство, от гибелта на баба им през 2011 година Тогава Меган отпътувала за Торонто, с цел да се снима в сериала „ Костюмари “.

„ Може би американското ѝ семейство по някакъв метод ѝ основава проблеми – означи 51-годишният Томас. – Не съм озлобен, а отчаян. Това е оскърбително, като се има поради, че преди време бяхме толкоз близки. “

През последните няколко месеца опитите му да влезе в контакт с нея се провалили. „ Откакто проби в Холивуд, тя стана различен човек – разясни Томас. – Тя не помни фамилните си корени. “ Той се надява, че въпреки наличието на татко им, 73-годишния Томас Маркъл-старши, на сватбата да не е доказано, Меган ще изиска от него да я води до олтара. „ Той го стори при първия ѝ брак в Ямайка “, посочи Томас Маркъл-младши.

Според него другата му сестра – Саманта, която предходната година довери, че Меган постоянно е желала да стане принцеса, евентуално е съдействала за разтягане на фамилните връзки. Наскоро Саманта съобщи в Туитър, че бъдещите младоженци поканили „ непознати “ на сватбата си, само че измежду поканените не били нито братът, нито сестрата, нито племенниците на Меган.

Майката на Меган Маркъл – Дория, която се появи обществено дружно с бъдещите младоженци, обаче би трябвало да участва на сватбата.

Кралската женитба на Хари и Меган ще се състои на 19 май в Уиндзорския палат.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР