Снимка: уикипедияПолицията в испанския град Алборая, в близост до Валенсия,

...
Снимка: уикипедияПолицията в испанския град Алборая, в близост до Валенсия,
Коментари Харесай

Мъж уби 29-годишната си приятелка и се хвърли от балкона

Снимка: уикипедия

Полицията в испанския град Алборая, наоколо до Валенсия, е разкрила безжизненото тяло на 29-годишна испанка и на нейния сътрудник - 48-годишен румънец, написа novini.bg.

``
реклама

Според дотук публикуваната информация от следствието по тялото на дамата са открити следи от насилие от хладно оръжие, до момента в който румънецът се е хвърлил от балкона, като преди да скочи - по неразбираеми към момента аргументи - е забил нож в гърдите си.

29-годишната жена тази заран не се е явила на работа, което разтревожило колегите  ѝ и те се свързали с полицията. Когато пристигнали на адреса и разрушили вратата, откакто никой не дал отговор на позвъняването им, чиновниците намерили тялото на младата жена, което към този момент е било изцяло изстинало. Според здравната експертиза убийството е било осъществено късно вечерта в неделя.

Според съседи мъжът и дамата са били двойка от напълно скоро, а от градската администрация увериха, че в никакъв случай не са били постъпвали сигнали от жертвата за упражнявано домашно принуждение.  

Разследването по случая продължава.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР